MW Car Solutions biedt oplossingen voor de beveiliging van uw auto, boot of camper. Wij zijn persoonlijk, betrouwbaar en bieden vakkennis met een uitstekende service. MW Car Solutions heeft jarenlange ervaring in het topsegment. Uw kostbare bezittingen zijn in vertrouwde handen. Heeft u een compactere auto? Wij denken graag met u mee en bieden ook betaalbare oplossingen. Wij zijn flexibel en komen graag naar u toe voor een afspraak op locatie. 

Wij zijn gespecialiseerd in auto alarmsystemen, voertuigvolgsystemen, terugvindsystemen en ritregistratiesystemen. Tevens bieden wij producten die de veiligheid en het comfort van het rijden verbeteren, zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera's, cruise controls en radardetectiesystemen van Stinger. Ook leveren wij navigatiesystemen, multimedia en carkits. De werkzaamheden kunnen op locatie worden gemonteerd.

Door nauwe samenwerking met onze partners blijven wij op de hoogte van de razendsnelle technologische ontwikkelingen en bieden we de nieuwste producten. MW Car Solutions is erkend, onze beveiligingsproducten worden gecertificeerd door Kiwa SCM.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren in de randstad, omgeving Rotterdam, Den Haag, Utrecht. Neem gerust contact op, we staan graag voor u klaar!